RO Study
👤
Cristinaelicris
Cristinaelicris
14-03-2018
Chimie
a fost răspuns
Ajutor! Problema este în poză.
Răspuns :
RoxanaBianka
RoxanaBianka
15-03-2018
Sper ca nu am gresit din neatenție.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Înseamnă :() Va Rog Chiar Am Nevoie
Catul Împărțirii Cu Rest A Numarului Natura 35 La Numarul Natura 15 Este Egal Cu: A) 1. B)2. C)3. D)5.rezolvare Una Sub Altaaaa Va Rog
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
Exercitiul 1 A Si B Va Rog Frumos
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
5. Se Consideră Numerele X=4+ √5 Şi Y=4-√5. Calculati: a)media Aritmetică; b)media Geometrica;
Fie ( R , _|_ ) , X _|_ Y = (x-3)(y-3) +3 .a) Sa Se Arate Ca (x+3) _|_ (1/x +3) =4 , (oricare Ar Fi ) X Apartine Lui R La Puterra Steluță ;b) Sa Se Arate Ca Leg
[4+(8+3)-(79-37)]x[(40-12x3)x3+32]