RO Study
👤
LuisaBrainly
LuisaBrainly
14-03-2018
Matematică
a fost răspuns
B+c=718 și b+a=468 află c-a
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-03-2018
b + c - b - a = 718 - 468
c - a = 250
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maria Ii Spune Ioanei: -Dami 5 Bomboane Si Vei Avea Un Sfert Din Cate Am Eu. In Replica Ioana Spune: -Dami 10 Bomboane Si Vei Avea Tu Un Sfert Din Cate Am Eu. C
Se Taie Colturile Unui Patrat De Arie 24+16 Radical Din 2 Cm Patrati, Astfel Incat Poligonul Ramas Sa Fie Ortogon Regulat.Determinati Perimetrul Ortogonului
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Urmatoarea Problema:Bunicul Are In Gradina 6 Randuri A cate 38 Cuiburi De Cartofi,iar In Alta Gradina 5 Randuri A Cate 75 Cuibur
Intr-o Clasa Sunt 26 De Elevi Si 8 Banci .daca Se Aseaza Cate Trei Elevi In Banca Raman In Picioare ...elevi
Este Urgent Va Rog Sa Ma Ajutati..!daca 5x-4y Supra 2x -y =7pe3 , 2x≠y, Atunci X/y Cu Cat Este Egal .2 Daca X Pe 3 =ype 4 Si 3x+4y=75 Determinati Nr X Si Y3 5
Va Rog Frumos Se Poate Sa-mi Dati Un Rezumat La O Poezie De Tudor Arghezi?
Care Este Rezultarul 0,125
Ordinea Descescatoare A Numerelor 1,234; 1,(234); 1,2(34)si 1,23(4) Este : .......
In Vacanta Un Elev Are Ca Tema Revolvarea A 100 De Probleme De Algebra Si De Geometrie.pana Acum El A Rezolvat Jumatate Din Problemele De Algebra Si Un Sfert De
Maria Ii Spune Ioanei: -Dami 5 Bomboane Si Vei Avea Un Sfert Din Cate Am Eu. In Replica Ioana Spune: -Dami 10 Bomboane Si Vei Avea Tu Un Sfert Din Cate Am Eu. C