RO Study
👤
Ghjf243
Ghjf243
13-03-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog am nevoie mult
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-03-2018
ai rezolvarea în imagine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă <ABC = 74°35' Și <DEF = 43°53', Atunci Rezultatul Calculului <ABC - <DEF Este Egal Cu..... Vă Rog Foarte Urgent Dau 100 De Puncte Și Coroana!!!
Completați Spațiile Punctate:
4 Rezolvă Exercițiul, Fără A Efectua Operaţiile Din Paranteză:6x (100+3+9)=(20-7+4) X 8=
Rezistoarele R * 1 = 10Omega Și R * 2 = 20 Ω Sunt Conectate În Paralel. Ampermetrul Al Indică 5 A Și Este Conectat În Ramura Primului Rezistor. Să Se Afle Inten
ע ע> Scrie Un Text Format Din 5-7 Enunţuri, După Ilustrațiile De Mai Jos.Scrie Textul, Folosind Trei Alineate. Găseşte Un Titlu Potrivit.
Just Boogey Me Out Of Here!Complete The Summaryin Your Notebook.lookgo Livefly • Come- The Monstertrackers Are In TheAmazon 1) .... (They Stay In A2).... They W
Bună, Am O Întrebare, Ce Pot Face Să Nu Rămân Corigentă? Am Rămas Corigentă La Mate Cu Media 4 Clasa A 5 D ,nu Vreau Să Repet Clasa!!! VĂ ROG DIN SUFLET AJUTAȚI
Se Dau Următoarele Ecuaţii Chimice: A) KOH + HCI -> KCI + H2O B) Zn + 2HCl-> ZnCl 2 +H 2 C) NaCl+AgNO3 -> AgCl+NaNO 3 D) 2FeCl 2 + Cl2-> 2FeCl 3 In
AM NEVOIE URGENT DE EXERCIȚIILE DE LA 23 LA 27 DAU COROANE 5 STELE SI INIMA
SUBIECTUL AL II-LEA20 De PuncteImaginează-ți Că În Săptămâna „Şcoala Altfel" Ai Vizitat O Grădină Zoologică. Redactează Untext Narativ, De Cel Puțin 150 De Cuvi