RO Study
👤
Dariasurdu
Dariasurdu
13-03-2018
Matematică
a fost răspuns
a×b+a×c=10. calculeaza 3×a×(b+c)
Răspuns :
Predaen
Predaen
13-03-2018
a×b+a×c=10
ax(b+c)=10
3×a×(b+c)=3x10=30
Answer Link
Аноним
Аноним
13-03-2018
ab+ac=10
a(b+c)=10
3a(b+c)=10x3
a(b+c)=30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Celor Scrise In Text Cu Roz Şi Cu Sens Opus Celor Scrise Cu Albastru.
Construiți Un Enunț În Care Pe Lume Să Fie Complement Indirect
Salut Vă Rogggg Ajutați-mă Cu Mai Multe Calcule Nu Doar Rezultat Altfel RaportDAU COROANĂ!!!!
La Patinoar Erau 52 De Băieți. Au Mai Venit 34 De Fete. Câți Copii Sunt La Patinoar?
V. Precizați Cazul Și Funcția Sintactică A Substantivelor Din Enunțurile Următoare: (15 X 2 P = 30 P) Matilda Este Eroina Cărţii Cu Același Nume, Scrisă De Roal
3.Precizeaza La Ce Mod Sau Ce Forma Verbala Nepersonala Este Termenul Regent Al Fiecarui Complement Direct Identificat La Exercitiul 1. "Avea Niste Ziduri Groas
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Exercițiile Acestea?Am Nevoie Până Mâine.Vă Rogg Multtt Dau Coroană❗
Trece La Timpul Trecut Verbele Din Fragmentul Dat
F) Află Suma Dintre Cel Mai Mare Număr Natural De Patru Cifre Diferite Si Catul Numerelor 63 Şi 7. G) Scade Din Cel Mai Mic Număr Natural De Patru Cifre Diferit
2 Câte Procente Reprezintă 40 Cm Din 2 M? Cm. Rezolvare: Exprimăm Mai Întâi Lungimile În Aceeaşi Unitate De Măsură: 2m= 40 - 100% % % Din 2 M. Răspuns: 40 Cm Re