RO Study
👤
Dini111
Dini111
13-03-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog sa mă ajutați este super super urgent
Răspuns :
Ioana200600
Ioana200600
13-03-2018
Grabila, Gogoasa, Habarnam, Lentila , Limonada si Carbuans se pregateau pentru o aventura.
Ei plecau intr-o calatorie cu un balon/
Era un balon cu aer cald.
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic In A Si M Mijlocul Lui BC. Daca Masura UnghiuluiACB Este De 20grade Calculati Masura Unghiului AMC Si AMB. 2) ABCD este Patr
Cum Se Zice In Engleza "As Fi Fost Daca Nu Intervenea Ceva In Ultimul Moment." ?
125 La Puterea A 9 : 25 La Puterea A 13 = ?81 La Puterea A 15 : 27 La Puterea 20 = ?
Traduceti In Engleza!1. Cati Ani Ai,Petrut?2. Am 3 Ani3.Eu Sunt Baiat De Gradinita4.Eu Am Si O Sora Geamana5.ea Are Tot 3 Ani,evident.
Salut!! Imi Puteti Spune Cam Despre Ce E Vorba In Poezia "Trebuiau Sa Poarte Un Nume" A Lui Marin Sorescu? :) Multumesc Frumos.
Suma A Doua Numere Este 1980 Daca Dintrun Numar Vom Scade 285 , Iar La Celalaltvom Adauga 285 Vom Capata Numere Egale . Sa Se Afle numerele Este . Aritmetic (
Folosind Descompunerea In Factori Primi A Numitorului Stabiliti In Ce Tip De Fractie Zecimala (finita, Periodica Simpla Sau Periodica Mixta) Se Transforma Urmat
-Muncitorul,in Ziua Când Primește Salarul,se Hotărăște să Facă Cumpărături Și Să Plătescă Datoriile Către Stat (facturi). În Diagrama Alăturată este Reprez
1.Tatal Lui Sorin Are De Trei Ori Varsta Lui Sorin.Peste 15 Ani,tatal Va Avea Dublul Varstei Lui Sorin.Cati Ani Are Sorin Acum? 2.Intr-o Luna,trei Dintre Dumini
Rezolvati In Z ecualtiile: 3x-4=x+11