RO Study
👤
123151
123151
13-03-2018
Matematică
a fost răspuns
care este dinte A,B,C,D
Răspuns :
Nichole2
Nichole2
13-03-2018
Raspunsul este :
A
4 tone = 4 000 Kg
Answer Link
Tomadelia331
Tomadelia331
13-03-2018
Răspunsul corect este: A).
4 tone= 4 000 Kg.(materie cosmică).
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10 Cei Cinci Prieteni Îţi Propun Să Rezolvi Următoarele Exerciții Și Probleme Scrie Cel Mai Mare Număr Par Format Din Patru Cifre. Scrie Cel Mai Mic Număr Impar
Am Nevoie Urgent De Rezolvarea Dau Multe Puncte
Prietenie/copilărie .Scrie O Scurtă Povestire Marele Uriaș Prietenos De Roald Dahl.
Alexandru A Cumparat O Minge Cu 18 Lei,ramanandu-i Astfel O Suma De 3 Ori Și Jumătate Mai Mica Decât A Avut. Ce Suma A Avut Alexandru?
Formulează Răspunsuri La Fiecare Dintre Următoarele Cerinţe, Raportându-te La Afiș. A.1. Precizează Tipul Textului Prezentat În Imagine (literar, Multimodal, De
Identifică În Text Două Situații Diferite De Folosire A Virglei:-enumerare:-izoolare Unui Nume Strigat
Poate Va Rog Cineva Sa Ma Ajute ,sa Imi Arate Ce Am Gresit Si Cum Sa Continui ,dau Coroana Și 5 Stele
Ajutatimă Varog Frumos
Am Nevoie De Problema Nr. 5!!!!!Va Roggggggggg! Scuze Ca Dau Atât De Putine Puncte Promit Ca Dau Mai Multe!!!
1. Se Consideră Numărul Natural A = Ab + Ba, Unde A Şi B Sunt Cifre Diferite. Determinaţi Ab, Ştiind Că A Este Pătrat Perfect, Iar Ab Este Divizibil Cu 8.Reped