RO Study
👤
Ioane3
Ioane3
13-03-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima cat mai repede
Răspuns :
Carol800
Carol800
13-03-2018
...pe latura opusa varfului
Answer Link
Cristi524
Cristi524
13-03-2018
Dusa pe latura opusa varfului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Asta " F : R ->R , F(x)= { 2x-1 ,x<=1 { mx-5,x&g
8.Acum Esti Expert Si Vrei Sa Ii Initiezi Si Pe Altii.Scrie O Compunere De 10-15 Randuri Despre Cum Sa Urmezi Drumul Sufletului Meu,referindu-te La Cat E De Imp
Pentru Premiera Castigatorilor Unui Concurs S-au Cumparat 4 Carti Si 6 Albume De Arta, Platindu-se In Total 440 De Lei.Un Album De Arta Costa Cu 15 Lei Mai Mult
Fie Un Triunghi Cu BC=7,5cm Si Ac=5cm,iar Punctele M∈(AB),P∈(BC),N∈(AC),Q∈(CM).Stiind Ca An=2cm,BP=3cm Si CO=1,5cmQM,demostrati Ca Punctele N,P,Q Sunt Coliniare
Ce Intrebari Mi S-ar Putea Pune La Baltagul? Maine Dau Test :-s
Motivează Folosirea Virgulei În Versurile „Şi Pentru Duioşie, Ochi/Şi Pentru Alergare, Picioare?”
Ilustreaza Prin Enuntruri Urmatoarele Functii Sintactice Ale Unu Verb:a. Subiect;b.Atribut Verbal;c.Complement Direct;d.Complement Circumstantial De Mod,e.Compl
Pretul Unui Joc Este De 48 De Lei.Find Articole Promotionale,daca Se Cumpara 3 Jocuri 2 Se Platesc La Pret Integral Iar Al Treilea Cu O Reducere De 13 Lei Din P
Mai Am 1 Exercitiu : .subliniaza Cu O Linie Substantivele Compuse Si Cu Doua Linii Locutiunile Substantivale Din Textul Urmator : Admiram Florie De Nu-ma-uita C
Cum Se Traduce Asta : Please Tell Your Listeners That I'm Going To Ask The Citycouncil For Money For A Cycle Track In Hoole Road. E Materie De Clasa A 6a