👤
a fost răspuns

REDACTEAZA O COMPUNERE DE 15 RANDURI IN CARE SA ITI EXPRIMI SENTIMENTELE FATA DE CEL MAI BUN PRIETEN

Răspuns :

Chiar daca astazi este mai greu de gasit buni prieteni,Eu consider ca am deja unul pe care il respect si ai multumesc pentru atitudinea sa fata de mine,Daca nu l-as avea pe cel mai bun prieten ,cred ca  mas fi simtit singuratic si izolat.Cel mai bun  prieten pentru mine  nu este usor de gasit ,deaceia eu imi respect bunul meu prieten si il voi ajuta de cate ori va avea el nevoe...Continua tu :)
Prietenia este cea mai pretioasa avutie. Un prieten este mereu aproape de tine la bine dar si la greu,.Te ajuta la nevoie si iti da sfaturi bune.El este mereu de partea ta chiar daca stie ca ai gresit .In cel mai bun prieten trebuie sa avem incredere. Dar sa nu iti faci un prieten bun inainte de al cunoaste , deoarece el  se  poate   intoarce impotriva ta . Eu pe prietena mea cea mai buna am ajuns sa o cunosc si mi-am dat seama ca pot   sa am  incredere in ea . Noi ne-am mai certat , cum se cearta toti bunii prieteni la un  moment dat, dar tot ne impacam . Drept sa spun ne-am certat de multe ori dar tot ne-am impacat si inca ne intelegem . Stiu ca nu este 15 randuri dar sper ca ti-am fost de ajutor .