RO Study
👤
Daria3dhdjrj8383
Daria3dhdjrj8383
12-03-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutati-ma va rog e urgent
Răspuns :
102533
102533
12-03-2018
Am facut rezolvarea la problema 3, o sa mai incerc una si ti-o pun aici.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La analiza Dioxidului De Carbon Rezultat Din Arderea A 1,2g Hidrocarbura S-a Obtinut 1 G Carbon:-formula Bruta A Hidrocarburii-formula Molecuara
O Propozitie Cu Sensul Figurat A Verbului A Plange
O Piramida Patrulatera Regulata Are Muchia Bazei De 10 Cm Si Muchia Laterala De 13 Cm .Care Este Apotema Piramidei?
Scrie Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate: " As Vrea Sa Le Spun Copiilor" Cuvintele Subliniate Sunt: As, Sa, Le.
Vreau Rezolvarea Completa + Explicatii ! Va Rog Mult Ajutati-ma ! Am Mare Nevoie
Morala La 'Moartea Caprioarei' De Nicolae Labis . Multumesc !
Imi Pute-ți Spune Toate Operele Studiate care Intră La Examen Pentru Demonstratie De Specie Sau Caracterizare De Personaj , Pentru Evaluarea Nationala Clasa A
Scrie O Compunere Cu Titlul Un Prieten Adevarat Folosind Urmatoarele Forme:la L-a,intr-o, Intr-un ,nea,ne-a,iau,i-au.
Vreau Si Eu O Fraza Alcatuita Din Doua Propozutii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Subiectiva Intrododusaa Prin Pronumele Relativ Compus "ceea Ce"
Se Dă Triunghiul ABC. Şi Pe Laturile AB Si AC Se Iau Punctele. M Si N Redpectiv D Si E, Adtfel Incat AM=MN=NB Si AD=DE=EC. Daca BC=6cm, Calculati MD Si NE.