Răspuns :
Ca sa fiu bun as incepe, sa-mi cer iertare de la oamenii pe care i-am necajit,dupa as incepe sa fiu mai bun cu persoanele din jurul meu.Cu cei care au nevoie de ajutorul meu, sfatul meu, de prietenia mea, de tot ce ma reprezinta ca si om.Doar facand aceste lucruri, esti bun cu tine însuti.Cateodata pentru noi acest lucru nu inseamna nimic, dar pentru altii inseamna foarte mult.
Ca sa fiu mai bun as începe prin a fi bun cu cei din jurul meu. Cu cei care au nevoie de ajutorul meu, de sfatul meu, de prietenia mea, de tot ceea ce mă reprezintă ca și om. Doar făcând acest lucru ești bun cu tine însuți. Așa vei da dovada de altruism și acest lucru este apreciat de cei din jurul tău. Un simplu salut dat oamenilor, te face o persoana mai bună.
Cineva iti cere ajutorul, chiar nu contează despre ce e vorba, sari imediat în ajutorul lui.
Poate unii doar doresc sa -i asculți pentru că nu au cu cine împărtăși gândurile, fa-o. Nu cred ca necesita un efort prea mare. Este puțin dar cel mai probabil pentru alții înseamnă foarte mult.
Cineva iti cere ajutorul, chiar nu contează despre ce e vorba, sari imediat în ajutorul lui.
Poate unii doar doresc sa -i asculți pentru că nu au cu cine împărtăși gândurile, fa-o. Nu cred ca necesita un efort prea mare. Este puțin dar cel mai probabil pentru alții înseamnă foarte mult.