Răspuns :
Este vineri,Ziua Pamantului .La scoala se organizeaza un concurs care consta in prezetarea unor proiecte cu tema 'PAMANTUL'.Copiii care participau la aceasta activitate erau pusi intr-o clasa separat .Cand a ajuns doamna ne a vorbit cum ar trebuii sa facem proiectul si ce sa contina.Cand doamna s-a oprit din vorbit fiecare echipa s a apucat sa lucreze la proiect.Noi ne am completat foarte bine unu pe celalt ,eram 4 si aveam o multime de idei nemaipomenite.A venit si timpul prezentarii.Impreuna cu colegii mei am iesit in fata .In timp ce ne indreptam spre doamna profesoara un copil din celalt echipa i a pus piedica unuia din echipa noastra .Andrei(sau ce ume vrei tu) a inceput sa planga dar din fericire nu era ceva foarte grav .I am adus un scaun pe care sa stea si l am luat cu noi in fata .Dupa prezentarea proiectelor a venit si decizia finala,jurizarea profesorilor.Echipa noastra a primit cela mai mari note ,acestea fiind: 10,9,10 .Desigur noi clasa (si spui ce clasa esti ) am iesit pe primul loc .Celalalte 2 echipe au iesi pe locul 2 pentru ca au avut punctajul egal.Profesorii ne am felicitat si ne au acordat fiecaruia cate o diploma.Cand am ajuns acasa i am povestit mamei tot si i am aratat diploma .Ea a fost super fercita .Este o zi care o sa o pastrez mult in memoria mea.SPER CA TE AM AJUTAT ,SCUZE DACA SUNT GRESELI DA AM INCERCAT SA MA GRABESC!