RO Study
👤
Lo43dana
Lo43dana
12-03-2018
Geografie
a fost răspuns
Toate golfurile lumii
Răspuns :
Melaniutza
Melaniutza
12-03-2018
Golful Bengal , Aden, Piersic, Oman, Tailandey, Tonkin, Anadâr, Shelihov, Karaginski, Benin, Biafra, Dove, Altele nu mai stiu dar sper sa te fi ajutat macar astea mai trebuie să le găsești pe cele din America de N. si America de S.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroană Cine Mă Poate Ajuta
URGENT DAU COROANA!!!!!!
Scrie Un Text Narativ De 150-200 De Cuvinte, În Care Sa Povestesti O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Unei Excursii La Munte. Vă Roggg Am Ne
Cum Se Cheamă Omul Care Face Un Plan Sau Un Proiect
13. Scrie Ca Fracție, A Câta Parte Este O Lună Dintr-un An? A Câta Parte Este Un An Dintr-un Deceniu? A Câta Parte Este O Lună Dintr-un Secol?
Mets Les Verbes Entre Parentheses Au ----- Proche:a)il(ecouter).................toutes Les Explicationsb)Tu(dessiner)..............son Portraitc)Je(prende).....
A) Calculează Suma În Eurocenti A Următoarelor Monede: b) De Câţi Eurocenti E Nevoie La Suma Obţinută Anterior Pentru A Avea Un Euro? Vă Rog Mult!! Repede! Vă R
4. Mets Les Verbes À L'imparfait.a. Quand Il (aller).....b. Je (être)c. Elle (danser).d. Ils (vouloir)mais Ils (étudier)e. Tu (savoir)au Parc, Il (parler)aux Pr
6 Găsește În Text Substantivele Care Indică Nume. Alcătuieşte Cu Fiecare Dintre Ele Câte O Propoziție. Ajutor Pls
Diferenta A Doua Numere Este 38 ,iar Catul Lor Este 3 . Sa Se Determine Numerele?