RO Study
👤
Amandas
Amandas
12-03-2018
Matematică
a fost răspuns
5 va rog frumos dau coroana
Răspuns :
Stefi11888
Stefi11888
18-03-2018
semidrepte: [MA, [MC, [MF, [MB, [MD, [ME
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Figura De Stil Din Strofa Asta Va Rog Frumos - Poţi Să Te Culci, E Ora Şi Noaptea-ntârziată, Vei Scrie, Altă Dată, Orice, Şi Tot Nimic. O Umbră Eşti Acuma, Ş
Ma Ajutati Va Rog?Trebuie Sa Scriu Un Text Argumentativ De Ce Profesorul Este Cel Care Te Pote Face Sa-ti Placa Sau Nu O Materie Si Nu Am Idee Ca Sa Scriu
[(28.5:2.10).5]+[31.(600:5+112:4)-83]=Cat?
Redacteaza O Compunere De 8-10 Randuri In Care Sa Povestesti O Intamplare Petrecuta La Vremea Martisorului
Determinati Numerele A,b Si C Invers Proportionale Cu Numerele 2,3 Si 7 Stiind Ca A-b-c=1.
Forumula La Heterozigot Dupa Ambele Caractere Si Homozigot Recesiv Dupa Ambele Caractere?
Imi Puteti Traduce Din Romana In Engleza Va Rog: Printre Cele 14 Piese De Pe Albumul "Conchita" Nu Se Va Afla Însă Şi "Rise Like A Phoenix", Cântecul Cu Care Ar
Descopuneti In Factori a) A³-2a²-2a+4= b)abx-ax-x+bx= c) X²+3x+4x+12= d) X²-7x-5x+35= e)x²-6x+3x-18= va Rog Am Nevoie Maine Ajutatima
X:z-y:z=5 Determinati Z Daca X-y=20
Construiti Doua Enunturi : -unul In Care Sa Folosesti Un Numeral Cardinal Cu Valoare Substantivala -unul In Care Sa Folosesti Un Numeral Ordinal Cu Valoare S