RO Study
👤
PANDA4life
PANDA4life
12-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor!!! Dau coroana
Răspuns :
SiminaO
SiminaO
13-03-2018
a - b = 180
a : b = 7 rest 6
a |___|___|___|___|___|___|___|_|
b |___|
180 - 6 = 174
174 : 6 = 29 (b)
29 x 7 + 6 = 203 + 6 = 209 (a)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Trei Prop.in Care Subst.sarbatoare Sa Fie Pe Rand: Nume Predicativ In N, Atribut Subst. Prepozitional In Ac,nume Predicativ In G Cu Prepozitie.
Daca X Este Unul Dintre Numerele 42,50,51, Si 62 Si X+3=(130-110)>37 Atunci X Este Egal Cu A)42 B)50 C)51 D)62 Urgent Dau Coroana Orce
Suma A Trei Numere Este 360.Suma Ultimelor Două Numere Este Cu 99 Mai Mică Decât Suma Celor Trei.Al Doilea Este Cu 76mai Mare Decât Primul.Află Cele Trei Numere
Imi Poate Zice Si Mie Cineva Ce Este Diateza Pasiva ???? Eu Nu Am Putut Sa Particip Cand Sa Predat Lectia Aceasta :(
Amintesteti Modul De Structurare A Unor Instructiuni Elaboreaza Un Text In Care Sa Inserezi Cele Mai Importante Recomandari Pentru Ca Procesul De Lectura Sa Fie
Exercitiile 3 Sí 4 Va Rog!
Sublineaza Predicatele Verbale Cu O Linie,iar Cele Nominale Cu Doua Linii Completeaza Apoi Tabelu De Mai Jos Jocul Este Viata Copilului. Copilulu Se Dezvolta Pr
Este Corect Redactata: Salut Michelle, Je Suis Heureux Que Je Puisse Prendre Part À Votre Sondage, Il Est Un Plaisir De Vous Aider. D'abord, Je Pense Que L'Inte
Curentii Oceanici De Linga Tarmurile Africii Care Influenteaza Asupra Climei Acestui Continent
Ajutatima!!!Sa Se Afle Un Nr. Nat. Stiind Ca Daca Îl Adunam Cu 100 Obtinem Triplul Sau