RO Study
👤
Sorynicola1
Sorynicola1
11-03-2018
Matematică
a fost răspuns
cum se face rezolvarea ?
Răspuns :
102533
102533
11-03-2018
Am atasat rezolvarea ca sa i-ti dai seama cum se procedeaza.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI!! AVETI PROBLEMELE SCRISE MAI JOS--> 1) Un Clilndru Circular Drept Are Aria Laterala 8 Pi Cm², Aria Totala 10 Pi Cm² Si Dreptungh
Ajutati-ma Va Rog Ce Transformari Sau Simplificari Trebuie Sa Fac In Exerciutiul Asta [tex] \frac{2 \sqrt{7} }{7-3 \sqrt{7} } [/tex] Stiu Ca Raspunsul Final Tr
Enumerați Și Descrieți Și Alte Construcții Ridicate Din Porunca Împăratului Traian
Mrdia Aritmetica A Tre Numere Este 7.14 Calculat Suma Celor Trei Bumuere
Scrie Denumirile Unghiurilor Din Fiecare Figura, Grupate In Tabel: unghiuri Ascutite,drepte,obtuze . Prima Figura E Un Triunghi Apoi Un Romb Si Apoi Un Dreptung
Precizati Care Dintre Fractiile Ordinare De Mai Jos Se Transforma In Fractii Zecimale Periodice Simple Si Care In Fractii Zecimale Periodice Mixte Fractiile: 3
Un Calator A Parcurs Un Drum De 618,1 Km In Doua Etape.In Prima Etapa,a Mers 3,5 Ore Cu Viteza De 62,4 Km/h , Iar A Doua A Etapa A Durat 4 Ore . Cu Ce Viteza A
Completati Tot Rebusul.
Cw Sunt Drepte Perpendiculare Si Drepte Paralele, Imi Puteti Arata Va Rog Prin Poza ? Dau COROANA!
Calculati Masa Moleculara, Raport De Masa Pentru Substantele.... H2O; NH3; CaO; NaCe;Hl2O3; Al2S3;CH4; MgO AJUTATIMA PLSSS