RO Study
👤
Gyagya27
Gyagya27
11-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Buna.Problema 9 va rog
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
14-03-2018
Rezolvarea in atașament.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sărbătoarea Intrării Domnului În Ierusalim Are Loc Întotdeauna Cu O Duminică ... De Sărbătoarea Învierii Domnului URGENT DAU COROANA
Calculează Produsul Dintre Diferența Numerelor 43 Și 29 Și Suma Lordau Coroană
1. Sursa A. ,, [...] Cu Mila Lui Dumnezeu, Noi Alexandru Voievid, Domnul Țării Moldovei, Facem Cunoscut Cu Această Carte A Noastră A Tuturor. [...] Că Am Închei
Dacă Am Pierdut Un Manual De La Școala , Îl Pot Plati Acum La Final De An Cu Bani, Sau Trebuie Să Cumpăr Altul ?
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 24 Cm, Iar Lățimea Este De 3 Ori Mai Mică. Află Perimetrul Dreptunghiului.
1 Mi S-a Părut Surprinzător.... Textul Mi-a Provocat O Stare De.... Nu Am Inteles Fin Text...... Textul Mi-a Adus Aminte De ......textul "Harta De Marin Sorescu
Cum Poți Separa Un Amestec De Nasturi Şi Bile? De Ce Nu Poți Utiliza Aceeași Metodă Pentru A Separa Nisip Și Apă? Plsssssss Cineva Repedeeee☹️♥️ Coroană Plus 25
Ajutor Doar 2 Va Rog
3. Intr-un Sistem De Axe Ortogonale, Se Consi- deră Punctele: A(1, 5); B(4, 5); C(4, 9) Și D(7,9). a) Calculează Perimetrul Triunghiului ABC. b) Calculează Peri
29. Construiește: A) O Propoziție Cu Subiect Simplu, Cu Predicat Nominal, Exclamativă, Afirmativa. B) O Propoziție Dezvoltată, Interogativă, Negativă. O Propozi