RO Study
👤
Ionlaura1
Ionlaura1
10-03-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Cum se obțin blănurile ?
Răspuns :
Patricia70
Patricia70
10-03-2018
Blanurile se obtin deseori de la oi. Insa sunt si dăţi cand blanurile sunt obtinute de la vulpi si ursi iar rareori de la lupi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutați!!!!
Completați Spațiile Libere Cu Forme A Pronumelui Personal De Politețe. A) Poșeta Este A ___. B)___ Ce Are De Spus Despre Situaia Aceasta. C) ___ Doriți Să Vă Aj
Am Un Proiect La Franceza In Care Trebuie Sa Facem O Comparatie Intre Un Telefon Si Tableta Iar La Final Sa Scriem Oe Care Dintre Ele L Am Alege.Ajutati.ma Va R
Apreciază Contextul Politic În Care S-au Produs Evenimentele Descrise În Surse (C,D). Formulează Două Argumente.
Dau Coroana!!Este Urgenttr
Pentru Decorarea Cortinei Au Trasat Linii Diverse Desenează Apoi Completează Un Tabel Asemănător Celui De Mai Jos Pentru A Stabili Felul Liniilor Linie Curbată
Cum Aflu Latura Unei Piramide Triunghiulare Regulate Stiind Doar Aria Bazei =10√3 Si Volumul =16 Cm
Prin Ecuație Sau Prin Sistem ))) Aria Unui Triunghi Dreptunghic Este De 24 Cm².Daca Una Din Catetele Lui Se Micsoreaza Cu 1 Cm,iar Celalta Se Mareste Cu 3 Cm,at
Va Rog Din Suflet Dau Coroana
You Have Received Am Email From A Company That Your Recently Bought A Telescope From. Read The Email And The Notes You Have Made. Then Write An Email To The Com