RO Study
👤
Justinbieber
Justinbieber
09-03-2018
Chimie
a fost răspuns
Vă rog sa ma ajutati si pe mine cu 4
Răspuns :
Puia68
Puia68
09-03-2018
n,CO2= V/Vm=179,2 ,/22,4 l/mol=8mol
1mol..........................4mol............5mol
C4H10 + 13/.2 O2---. 4CO2 + 5H2O
x....................................8...................y
x= 8X1/4=>2mol butan
y=8x5/4=> 10molH2O
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Argumentez Ca Poezia La Pasti De George Cosbuc Apartine Genului Liric . Prin Pomi E Ciripit Si Cant, Vazduhu-i Plin De-un
A)cel Mai Mare Numar Natural de Trei Cifre Si Cel Mai Mic Numar Natural De Doua Cifreb)cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Diferite Si Cel Mai Mic Numar De
Va RoG FRUMOSS..!!!Vreau Si Eu Un Exemplu Cum Sa Imi Exprim Opinia Despre Semnificatia Unui Text Epic Va Rog Ajutati-maa :* !!
Credeti Ca Ne Poate Da La Romana Sa Redactam Un Text Functional?(scrisoare, Invitatie, Telegrama)Credeti Ca Ne Poate Da Un Text Studiat La Clasa?(adica Ceva Ce
1.Dupa Ce A Parcurs 20% Din Drum,unui Calator I-au Mai Ramas De Parcurs Cu 18 Km Mai Mult Decat Parcursese.a)Cati Km Are Drumul?b)Cati Km A Parcurs?c)Cati Km Ma
De Unde Stiu Cand Un Pronume Relativ E Adverb Pronominal Sau Pron Relativ stiu Ca Daca Zici: Care Copil Invata , Va Sti. Care Este Adj Pron Relativ Dar Daca Zic
Care Este Rorlul Cratimei Din Secventa "frunza-naltului Copac" ?
Cum Scriu In Introducere Daca La Examen Imi Da Opinia Despre Mesajul Textului(text Epic)?
Un Fermier Are Un Teren In Forma De Trapez Dreptunghic Unde Baza Mare,baza Mica Si Latura Oblica Sunt Direct Proportionale Cu 7,4 Respectiv 5 Iar Suma Lor Este
Salut , Nu Prea Ma Descurc Cu Predicatele Nominale Si Asta Ma Incurca Si La Sintaxa Frazei , Daca Poate Cineva Sa-mi Explice Cum Sta Treaba , Multumesc !