👤

Redactează o compunere de 10-15 rânduri în care să realizezi portretul unei persoane reale sau imaginare pe care tu ai putea să o consideri un model
VA ROG AJUTATI-MA!!!!

Răspuns :

Fiecare dintre noi am avut la un moment dat un model în viață. Fie că este vorba despre tata, profesorul de matematică, sau doctorul de familie pe care l-am admirat, mama . Încă din copilărie știai ce vrei să devii când de faci mare. Răspunsurile cele mai comune erau: “vreau să fiu ca tata” sau “vreau să fiu doctor”. Odată cu trecerea anilor ai crescut și în fiecare moment al vieții vroiai să fii ca cineva. În fiecare persoana pe care o vedeai și o admirai, vedeai un model de urmat.
N-am să ui niciodată persoana care mi-a zâmbit pentru prima oară și care m-a copleșit cu dragostea sa. Această persoană este cel mai frumos și mai plin de lumină înger. Toate sentimentele de iubire, fericire, admirație și recunoștință s-au adunat într-un singur cuvânt deosebit: mama. Este persoana pe care o consider modelul meu în viață.Mama este blondă, este înaltă și poate fi ușor de recunoscut după lumina din ochii săi de un verde crud. Ea este psiholog deoarece este foarte înțeleaptă ajutând mulți oameni să regăsească sensul vieții. O admir foarte mult pentru că știe mereu cum să mă ajute în situații dificile și mai ales pentru că pune iubire în toate faptele sale. Din toată această mică descriere ați aflat deja că mama este un înger, un suflet special și de accea este modelul meu în viață.