RO Study
👤
MateInfo111
MateInfo111
08-03-2018
Matematică
a fost răspuns
a:2+a:4+a:8=885 va rog sa ma ajutati
Răspuns :
AndreeaMicu
AndreeaMicu
08-03-2018
[tex] \frac{a}{2} + \frac{a}{4} + \frac{a}{8} = 885 =\ \textgreater \ 4a+2a+a=7080 =\ \textgreater \ a= \frac{7080}{7} =\ \textgreater \ a=1011,42 [/tex]
Am adus la acelasi numitor pentru a elimina fractia!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați Maaaaa Ex 3.
Caracterizare Portretul Fizic Și Moral A Lui Nică Din Textul Amintiri Din Copilărie La Cireși De Ion Creangă.
Vă Rog Ajutați-mă! Selectează, Din Fragmentul Următor, Trei Verbe Aflate La Conjugări Diferite, Pe Care Le Vei Preciza: „Zilele Acestea M-am Aplecat Peste Atâte
2.DE CE VEI FACE? Pentru A Impartasi Colegilor Tai Experienta Placuta Pe Care Ai Avut-o Sau O Vei Avea
Completează Casetele Pe Caiet Ca În Model
Demonstrati In Cel Putin 250 De Cuvinte Ca Opera Literara La Hanul Lui Manjoala De I.L. Caragiale Este Un Text Narativ.
2 Numărul Par Cuprins Între 48 Şi 51 Este A) Mai Mare Cu 10; B) Mai Mic Cu 10; C) Mai Mare De 10 Ori; ......d) Mai Mic De 10 Ori........ Află Numărul :
Propoziții Cu Cuvintele:opposite,in The Middle Of,curtains,pillows,blanket,wardfobe,sink,towel,soap,comb,cupboard,pan,napkin. Vă Rog,rapid
Ce Părți De Vorbire Sunt Cuvintele Curioasă Veselă Amuzantă.
Descrie Clima Peninsulei Florida Utilizand Hartile Tematicr Si Realizeaza Sarcinile De Mai Josa/scrie Valoarea Temperaturii Aerului In Lina Cea Mai Calda°Cb/ Sc