RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-03-2018
Limba română
a fost răspuns
dau coroana va rog frumos
Răspuns :
Hatty
Hatty
08-03-2018
1)zise/facu/azvirli/huidui/astepta/inchise/puse/certa=indicativ, prefect simplu,numar sg, pers III
ridica/smeri/uita=indicativ prezent nr sg pers III
luasera=indicativ mai mult ca perfect nr pl pers III
2)Lăsați,Intrati.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma! Va Rog !!!scrie Enunturi Cu Intejectii Care Sa Exprime:a)mirareb)durerec) Incantared)regretule)veselia,rasulf)indemnul De A Privig)indemnul De A Mer
Fazele Fiziologice Si Psihologice Ale Formarilor Deprinderilor Motrice E Lucrarea Mea De Atestat Si As Avea Nevoie De Putin Ajutor Daca E Posibil.Mi S-a Dat Doa
Fie Ecuatia [tex]x^{2} - 2x+a=0[/tex] , A∈R Cu Radacinile [tex] X_{1} [/tex] Si [tex] X_{2} [/tex] .a=? Astfel Incat [tex] X_{1} + X_{2} + 3 X_{1} X_{2} \g
Alutatima Va Rog La Argumentarea Unui Punct De Vedere La Acesta Fraza: Consider Ca Si La Virsta Mea Pot Sa Imi Expun Pareri Serioase In Privintile Vetii Sociale
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 420 M .Lungimea Este Cu 18 Mai Mare Decat Dublul Latimii . Afla Lungimea Si Latimea .Problema Este De Clasa A Iv
Determinati Numarul Natural Ab, Scris In Baza 10, Pentru Care Ab=5a +3b.
Buna !Vreau Argumentarea De Ce ,,Bivolul Si Cotofana Este O Fabula! Nu Vreau Sa Copiati De Pe Google!
Suma A 3 Numere Naturale Este Egala Cu 280.Se Stie Ca Suma Dintre Primul Si Al Doilea Este De Sase Ori Mai Mare Decat Al Treilea Numar.Si Ca Printre Cele 3 Nume
Compunere Cu Dialog Despre Animalele Din Ograda
Aflati Volumul Unuicuboid Cu Dimensiunile :a)3cm;5cm;8cmb)4 Cm;3 Intregi Si 1 Pe 4cm;8 Cmc)9 Cm;6,(3)cm;7cm