RO Study
👤
Cosmapatrik
Cosmapatrik
08-03-2018
Matematică
a fost răspuns
AJUTOR!!!Va rog!!!!!!!!!
Răspuns :
Crisanemanuel
Crisanemanuel
08-03-2018
........................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Două Numere Naturale Este 32. Primul Numâr Este De 3. Mai Mare Decât Al Doilea. Care Sunt Numerele?
Află Numărul Natural Care Adunat Cu Sfertul Său Este Egal Cu 50. Date Desen Rezolvare
3.Sinonimele Contextuale Ale Cuvintelor:trudea,creștea,împingea,din Rândurile 45-46,sunt,in Ordine: a) Muncea,se Înalta,imbrancea B)se Chinuia,se Umfla,cădea C
Valorificam Alcătuiește Un Text De 80-100 De Cuvinte, În Care Să Valorifici Forme Ale Pronumelui Reflexiv: Sine, Sieși, Își, Și-, Mi-, Mă, Te, Ţi-, -ți Și Forme
Caracterizează Personajul Principal Al Textului Balta Albă De Vasile Alecsandri
9 Complete The Text With The Correct Form Of The Verbs In Brackets. Write It In Your Notebook. URGENT!!!
O Compunere Narativa De 8-11 Rânduri În Care Să Se Descrie Și Să Se Includă Tema : Un Vis Obișnuit. Va Rog Dau Coroana
Suna A 3 Numere Este 640 .Al Doilea Numar Este De 2ori Mai Mare Ca Primul Și Cu 140 Mai Mic Ca Al Treilea . Care Sunt Cele Trei Numere Urgenttt
4. Aflaţi Perimetrul Poligonului Cu Laturile De Lungimile: 2 A) 3 Cm; 4,2 Cm; 5,8 Cm; 6 Cm; B) 3 4 Cm; 3 Cm; 1 Cm; 1,5 Cm. ;urgent
Am Nevoie Urgenta De Ajutor