RO Study
👤
Carteaaa
Carteaaa
07-03-2018
Matematică
a fost răspuns
radical din 3+radical din 3=
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-03-2018
[tex] \sqrt{3} + \sqrt{3} = 3.46[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adela Are De 4 Ori Mai Multe Ghivece Cu Flori Decât Alina Iar Alina Are Cu 27 Mai Puține Decât Mihaela Câte Ghivece Cu Flori Are Fiecare
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Niste Idei ! Titulul Compunerii Este "Rolul Profesorului In Evolutia Elevului " Multumesc !
72:8×56=?chiar Nu Știu .Eu Sunt Clasa A 2si Nu Am Învățat Asta .Mă Ajutați Va Rog
Formuleaza Enunturi Cu Urmatoarele Perechi De Ortograme:cel\ce_l;cea\ Ce_a; Cei\ce_i.Va Rog Frumos Ajutati_ma.
Dintre Numerele 3 La Puterea 33, 2 La Puterea 55, 5 La Puterea 22 Si 25 La Puterea 12,care Este Cel Mai Mic?repede Va Implooor Dau Coroana Si 20 Puncte!!!!!!!!
Formuleaza O Problema Care Sa Se Rezolve Printr-o Adunare Si O Impartire Folosind Numerele : 42,21 Si 7.
Cel Mai Mare Nr De 4cifre Care Suma Lor Sa Fie 9 Si Sa Nu Cuprinda 0
Dacă Împărțim Un Număr La Altul Obținem Câtul 7.Să Se Afle Numerele Știind Ca Diferența Lor Este 726. Va Rog Vreau Urgent! Dau Coroană! P
Alege Reprezentarea Grafica Porivita Urmatoarei Probleme:Suma A 3 Numere Este 40.Al Doilea Este Cu 4mai Mare Decat Primul.iar Al Treilea Este Cu 2 Mai Mare Dec
Determinati Nr Nat X Astfel Incat Fractia 140/3x+2 Sa Fie Supraunitara, 14x-8 /10x+120 Sa Fie Echiunitara , 4x +7/91 Sa Fie Subunitara , , 297/5x-3 Sa Fie Echi