RO Study
👤
Anghell
Anghell
20-01-2015
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va rog ex.3.
Răspuns :
Constantinescua1
Constantinescua1
20-01-2015
sin30/cos60=1/2/1/2=1/2*2/1=2/2=1 cos30/sin60=radical3/2/1/2=radical3/2*2/1=2radical3/2=radical3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3x+8supra 5=5x Supra 3
Buna! Imi Puteti Da Si Mie Planul De Ideei De La Domnul Vucea.Va Rogg,mult!
Daca O Forta Este Paralela Cu Planul Inclinat Cum Aflu Acceleratia Cu Unghiul Alfa De 30?
Daca Se Vand 123 De Paini, Numarul Painilor Ramase Ar Fi Cu 212 Mai Mare Decat Numarul Pai Nilor Vandute. Cate Paini Sunt In Magazin
Suma Dintre Un Numar, Doimea Sa Si Patrimea Sa Este 357. Afla Numarul.
In Trei Cutii Sunt Portocale.In prima Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat In A Doua, Iar In A Treia Cu 3 Mai Multe Decat In A Doua.Diferenta Dintre Numarul De Portoca
Se Considera Nr. A =4 Supra Radical Din 5+1 Si B=radical Din15: La Radical Din 3+1, Aflati Media Geometrica A Celor Doua Nr.
Perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 870cm .Aflati Cati Cm Are Fiecare Latuta Stiind Ca Numerele Ce Reprezinta Masurile Lor Sunt Consecutive.Am Nevoie De Rezol
Indicati Forma Corecta A Pronumelor Si Adjectivelor Pronominae Demonstrative Din Enunturile Urmatoare:Baiatul Acesta/acestuia I-am Daruit Un CD.Pantofii Fetei A
Ce Este Ideea Poetica? Mai Exact Cum Ar Trebui Sa O Identific (in General Intr-o Poezie) ?