Răspuns :
In anul 2012 am pășit pentru prima oară pe holurile școlii.
Școala D -E era o școala primara unde puteai învața multe lucruri interesante . La început nu voiam sa intru in clasa 1 și sa învăț alfabetul,sa citesc,sa scriu pe caiete dar,cu ajutorul mamei mele ,am reușit sa intru cu mult curaj.
Eram cea mai înaltă din clasa și la un moment dat ,am dat cu capul de un spalier la ora de sport. O fata m-a ajutat și m-a dus in clasa sa stau pe doua scaune.
Ea a rămas cea mai buna prietena a mea.
Școala D -E era o școala primara unde puteai învața multe lucruri interesante . La început nu voiam sa intru in clasa 1 și sa învăț alfabetul,sa citesc,sa scriu pe caiete dar,cu ajutorul mamei mele ,am reușit sa intru cu mult curaj.
Eram cea mai înaltă din clasa și la un moment dat ,am dat cu capul de un spalier la ora de sport. O fata m-a ajutat și m-a dus in clasa sa stau pe doua scaune.
Ea a rămas cea mai buna prietena a mea.
In oamna anului 2012,pentru prima oara am pasit pragul scolii cu teama.Am plecat de manuta cu parintii mei.
Ajunsa la scoala,am vazut o multime de pitici de seama mea si o gramada de parinti si bunici.
Mama ma condus la o gramajjoara de copii de seama mea.Langa ei se afla o doamna cu fata blanda,induiosata si plina de dragoste.
S-a apropiat de mine si mi-a spus:
-Buna,eu sunt doamna......(numele fostei tale profesoare),viitoarea ta profesoara.Tu cum te numesti?
I-am raspuns sfios si runsinos:-
-Ma numesc......(Numele tau.O poti spune asa cu glas de copil mai haios)
Apoi,s-a petrecut o ceremonie unde au vorbit niste doamne.
Dupa asta am plecat intr-o incapere,aceea era clasa.
Era mare,spatioasa si luminoasa.
Perofesoara ne-a vorbit despre scoala,despre ce vom face si ne-a inmanat prima carte ABECEDARUL
Plecand acasa,am ramas cu gandul la acea doamna cu fata blanda si induiosata si la copii curiosi de seama mea cu care deja reusisem sa ma imprietenesc.
Astfel am petrecut prima mea zi de scoala pe care nu o voi uita!
Sper ca te-am ajutat
Cute: 33
Ajunsa la scoala,am vazut o multime de pitici de seama mea si o gramada de parinti si bunici.
Mama ma condus la o gramajjoara de copii de seama mea.Langa ei se afla o doamna cu fata blanda,induiosata si plina de dragoste.
S-a apropiat de mine si mi-a spus:
-Buna,eu sunt doamna......(numele fostei tale profesoare),viitoarea ta profesoara.Tu cum te numesti?
I-am raspuns sfios si runsinos:-
-Ma numesc......(Numele tau.O poti spune asa cu glas de copil mai haios)
Apoi,s-a petrecut o ceremonie unde au vorbit niste doamne.
Dupa asta am plecat intr-o incapere,aceea era clasa.
Era mare,spatioasa si luminoasa.
Perofesoara ne-a vorbit despre scoala,despre ce vom face si ne-a inmanat prima carte ABECEDARUL
Plecand acasa,am ramas cu gandul la acea doamna cu fata blanda si induiosata si la copii curiosi de seama mea cu care deja reusisem sa ma imprietenesc.
Astfel am petrecut prima mea zi de scoala pe care nu o voi uita!
Sper ca te-am ajutat
Cute: 33