RO Study
👤
GdvfeGU
GdvfeGU
06-03-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima la aceasta ecuatie 4*1/5*3
Răspuns :
Mihai994
Mihai994
06-03-2018
4/15 este este aproximativ 0,2(6) paranteza este perioada dupa ce faci inmultirile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul Lin Din Prop. Si Leganate Lin Se Afunda...?
În Urma Reamenajării Uni Bulevard, Lung De 540 M, Primăria Orașului Hotărăște Ca Pe Fiecare Parte A Bulevardului Să planteze Brazi Din 12m În 12m Și Tufe De Tra
Cum Se Face Un Plan De Idei?
Hey.cine Ma Poate Ajuta Cu Un Exercitziu La Limba Romana.......alcatuiti Propozitii Cu Cuvintele "printr-un" Si "printr-o"
Demonstrati Urmatoarele Propozitii Unghiurile Unui Triunghi Echilateral Au Masura De 60 GradeDaca Un unghi Al Unui Triunghi Dreptunghic Are Masura De 45 De Grad
BUNA :),Ajutati-ma Si Pe Mine Cu : Indentificati Comlementele Circumstantialede Mod Si Indicati Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima: El Este Singur Cuc.
Explica Semnificatia : " Ei,ei , Ce N-ar Fi Plati Un Flacau La Batranetile Noaste! "
Am Nevoie De Un Reportaj La Orice Tema Fara Dialog
Intr-o Cutie Sunt 24 De Bomboane. Acestea Se Impart La Doi Frati Cu Varstele De 3 Ani Si De 5 Ani, In Mod Proportional Cu Varstele Lor. Cate Bomboane Primeste F
Pentru A Cumpara 4 Mingi De Baschet Imi Lipsesc 12 Lei.Cumpar Numai 3 Mingi Si Imi Ramane O Suma Ce Reprezinta Dublul Celui Mai Mare Numar Mai Mic Decat 10.C