RO Study
👤
Mihaela11111222
Mihaela11111222
06-03-2018
Chimie
a fost răspuns
200 g egal cu câți litri
Răspuns :
Mihaimaimascup52uv6
Mihaimaimascup52uv6
06-03-2018
ai nevoie de densitatea lichidului pentru a face conversia. in cazul apei 200 g =200 de ml deoarece se considera densitatea apei ca fiind egal cu 1g/cm3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Identifică Substantivele Care Sunt Complemente Şi Răspund La Întreba- Rea Cui? În Exemplele Date. . I-am Adus Mariei O Carte. . Lui Carmen I-am Scris Un E-mai
Scrie Un Eseu Argumentativ De Minim 150 Cuvinte In Care Sa Argumentati Interpretarea Odei De Mihai Eminescu Cu Tema Iubirii
4.42 In Figura 4.24 Sunt Reprezen- tate Niste Conductoare, Find Indicat Sensul Curentului Electric In Ele Si B) sunt Trasate Câteva Linii Ale Câmpului magnetic.
Observă Descoperă Și Rezolvă Privește Imaginile Alăturate Cu Rețetele Trofice Din Deșertul Cald 1a Din Deșertul Rece 1 B Și Producători 1c Apoi Rezolvă Cerințel
4 Descoperă În Dicționar Înţelesul Cuvintelor, Apoi Alcătuieşte Enunțuri Cu Acestea: Aclima- Mare, Zeitate, Patron, Baştină, Maturizat, Muson, Furajer, Aluviune
Cine Mă Ajută Va Rog
4 Scrie, În Baza Textului, Trei Întrebări Cu Începutul Dat. • Când • Unde • Cum
Mate Teorema Catetei Problema 18 Pg 92 Paralela 45 Partea A 2-a CLS 7
Chestionar De Autoevaluare Transcrie Pe Caiet Şi Completează Chestionarul De Autoevaluare. 1. Prin Realizarea Acestor Sarcini De Lucru, Am Învăţat 2. Pe Parcur
1000-82,81= Puse Unele Sub Altele