RO Study
👤
Moni67
Moni67
06-03-2018
Limba română
a fost răspuns
mă ajutati la romna doar b
Răspuns :
DaliaPojar
DaliaPojar
06-03-2018
se împiedică- timpul prezent; peroana a III-a; numărul plural.
a văzut- timpul prezent; persona a III-a; numrul singular.
am văzut- timpul prezent; persoana a I-a; numărul plural.
se piaptănă- timpul prezent; persoana III-a; numrul plural.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Daca Piter Are O Turma De 1632capre Albe,negre Si Maro.Stiind Ca Negre Si Albe Sunt1200,iar Negre Si Marosunt832.Afla Cate Capre Sunt De Fiecare Fel.
Construieste O Propozitie Care Sa Contina Un Complement De Agent . HELP... DAU COROANA.
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Genul ,nr Si Cazul Urmatoarelor Structuri: Frunzele De Argint,muzica Nevazuta, Raze Albastrii
Din Cele 850000de Volume Ale Unei Biblioteci,60%sunt De Tehnică,30%din Rest Sunt De Electronică,20%din Rest Sunt Din Domeniul Transportului,iar Restul,de Fizică
O Suprafata De Teren Este Arata De 5 Tractoare In 64 De Ore .In Cate Ore Vor Ara Aceiasi Suprafata 16 Tractoare?
Alcătuiește Propoziții Încât Următoarele Verbe Sa Fie Predicare Verbale Desenez Scrie Citește Croșetează Răsare Împodobește Lucrează Taie
Deseneaza 4 Puncte Distincte In Plan Incta Oricare 3 Sa Nu Fie Coliniare.Cate Drepte Se Pot Obtine Unindu-le Doua Cate Doua?
Din Ce Limbă Provin Cuvintele: A Agonisi, Tacticos, Folos, Prisos, Cost, Arvună, Mătase, Flamură, Stol, Buzunar, Proaspăt?
In Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu M(∡BAC)=90°, Se Stie Ca M(∡ACB)=37°. Calculati M(∡ABC) Si M(∡AMC), Unde M Este Mijlocul Laturii [BC].
Cel Mai Mic Număr Natural Cre Împărțit La 15,30,45 Da De Fiecare Data Un Cât Diferit De 0 Si Restul 13