RO Study
👤
NarcisaAdriana011
NarcisaAdriana011
06-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa mă ajutați !!
Răspuns :
Elisabetamotas
Elisabetamotas
06-03-2018
Sper ca e de folos raspunsul meu!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
'Noaptea Se Lasa Tacuta Si Solemna.Luceferii Rasar Si Tremura Pe Valur.Sub Tainica Mangaiere A Lumii , Dunarea Calca Intre Paduri Care Ii Aduc Aminte De Izvoare
1. F(x)= 2x Supra 1+x Patrat a) Calculati F Derivat De X b) Punctele De Exprem Ale Functiei 2. F(x)=x+2 a) Calculati Integrala De La 0 La 1 Din F(x) Dx b) Ca
Varf Din Muntii Bucegi Cu Inaltimea De 2505 M
Mă Poate Ajuta Cineva Cu 3 Expresii Frumoase Din Lectură Domnul Vucea!
Redacteaza O Compunere De 5-7 Randuri,in Care Sa Realizezi Portretul Unui Prieten Bun.Vei Folosi Obligatoriu Si 3 Cuvinte:cu Parul Negru,cu Privirea Deschisa,in
Dora,Sanda Si Ana Au Impreuna 33 Ani. Sanda Este Mai Mica Cu 4 Ani Mai Mica Decat Dora Si Cu Un An Mai Mare Decat Ana. Afla Cati Ani Are Fiecare Fata.
Un Produs A Foat Achizitionat De La Furnizor Cu 300 Ron. Pretul De Vanzre In Magazin( Stiindca Acsta Practica Un Ados Comercial De 15%) Este De.. 2) Calculați (
Doi Elevi Din Clasa I Au Citit Impreuna Intr-o Zi 24 De Pagini . Primul A Citit Cu 6 Pagini Mai Putin Decat Al Doilea. Cate Pagini A Citit Fiecare Elev???
Bata-va Norocul Cocoseii Mosului ! Ce Sentimente Corespunde ??? Va Rog Ajutatima...
Cat Se Poate De Rapid Si Cu Cateva Explicatii Daca Puteti Un Elev A Cheltuit 240 Lei Pt Un Rucsac,un Trening Si Carti. Calculati Ce Suma A Cheltuit Pt Fiecare