RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-03-2014
Fizică
a fost răspuns
Cum se afla lucrul mecanic ?
Răspuns :
Irinaa
Irinaa
30-03-2014
L= lucrul mecanic
L= F x d
unde: F= forta
d=distanta
Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercițiul 5 Va Rog Frumos
Se Dau Numerele A=aa+bb Si B=aaa+bbb+ccc A Mai Mare Sau Egal Decat B B Mai Mare Sau Egal Decat C Aratati Ca A=11(a+b) Det. A Si B Astfel Incat A Sa Fie Patrat P
În Figura Alăturată Sunt Desenate Un Dreptunghi Și 4 Drepte A, B, C Și D. Dintre Dreptele Din Figura Axa De Simetrie Pentru Dreptunghi Este.....
Determinați Lungimile Înălțimilor Unui Triunghi ABC Stiind Ca: a) AB= 2 Radical Din 3 Cm, BC= Radical Din 6 Cm, AC= 3 Radical Din 2 Cm b) AB = 10 Radical Din 3
Un Obiect Care Costa 240 Lei Se Ieftineste Cu 25% Obiectul Costa Acum A=180 B=200 C=220 D=290 Imi Trebuie Si Rezolvare
Sa Se Afle Masurile Unghiurilor Unui Triunghi ABC, Daca Masura Unghiului A Este 2/5 Din Masura Unghiului B ,iar A=(congruent) Cu C
Intr-o Saptamana, El Va Manca Urmatoarea Cantitate De Conserve De Peste: (451x16-7214)x(68x18-1217)= ajutatima Va Rog Dar Repede Dau Coroana Din Prima
Încercuiește Propoziţia În Care: • Subiectul Este Exprimat Prin Substantiv Propriu a) Amiralul Dădea Ordine Pe Vas. b) În Zori, Cristofor Columb Păși Pe Ţărm. .
Va Rog Sa Mă Ajutați
Va Rog, Am Nevoie Urgent De Problema 10