RO Study
👤
Daniela313
Daniela313
05-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana!!
Repede vă rog!!!
Răspuns :
Anetud
Anetud
05-03-2018
28,205x4=112,82
acesta este raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Diluarea La Volum Dublu Concentrația Molara A Unei Solutii Se : Dubleaza, Tripleaza, Ramane Constanta, Nu Se Poate Preciza Sau Se Înjumătățește? Cum Rezolv
Un Tren Sosește În Gara Focșani La Linia 3 Când Ceasul Arată Ora 10 Și 8 Min. Staționează 4 Minute Și Apoi Pleacă Spre București. Drumul Până La Destinație Dure
Treci Urmatoarele Verebe De La Persoana Intai Singular La Persoana A Treia Singular Si Plural, Pastrand Acelasi Timp. Scriu,mergeam,plecasem,voi Citi,lucrai,am
In Triunchiul ABC Se Stie Masura Unghiului A De 90 De Grade Masura Unchiului C De 60 De Grade Si AC 5 Cm. Atunci BC ????
Report The Following Statements And Questions:a)The Teacher Asked,''Who Can Become The President of The USA?''b)One Of The Students Said,''The Constitution Of T
Dacă A+b=100 Si B+c=140 Atunci 7a+17b+10c=
Puteti Sa Imi Dati Si Mie Imaginile Artistice Din Poezia Nourii De Nicolae Labis?
Treci Urmatoarele Verebe De La Persoana Intai Singular La Persoana A Treia Singular Si Plural, Pastrand Acelasi Timp. Scriu,mergeam,plecasem,voi Citi,lucrai,am
Va Roog Frumos Sa-mi Scrieti O Poezie In Limba Latina!
Rezolvati Va Rog Problema : Viteza Unei Salupe Este De 24,8km/h , Iar Viteza Apei Este De 1,3km/h . Aflati Viteza Salupei Care Se Deplaseaza In Sensul Apei.