RO Study
👤
DenisaDeny1111111
DenisaDeny1111111
05-03-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutați-mă nu stiu
Răspuns :
Iulianaflory59p4pnb5
Iulianaflory59p4pnb5
05-03-2018
Vladimir_el dadaca -Tania ,Vladimir-voi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Ai Făcut În Locul Lui Dorothy Ce Ai Face Mai Departe Scrie O Scurtă Povestire Găsește Un Titlu Potrivit Dau Coroannnnnnnaaaaa
Continuă Calculul În Scris Şi Verifică, Făcând Proba Prin Înmulțire. 175:15-1 180:15-1 198 18=1 18 1 = 15 = 2 15 = 3 Efectuează Împărțirile, Apoi Verifică Folos
Am Nevoie De Acest Exercitiu
3 Caiete Costa 12 Lei Cate Caiete Se Pot Cumpara Cu 44 Lei Trebuie Facute Cu Metoda De Rezolvare A Problemelor De Aritmetica
Textul Pt Exercițiul 3 Este Pus Pe Mai Multe Parti partea A Doua
5p 6. În Tabelul De Mai Jos Sunt Temperaturile Medii Înregistrate Pe Parcursul Unei Săptămâni: ziua Temperatura -3°C -2°C -1°C 1°C 2°C medie Temperatura Medie Î
2 Precizează Ce Persoană Are Prioritate În Acordul Dintre Predicat Şi Subiect În Cazul Subiectelor Multiple Exprimate Prin Pronume Personale În Propozițiile De
-I C 3; 7€ 1 Priveşte Imaginea Şi Alcătuieşte O Compunere După Sfârşitul Dat. Hongni You The > Găseşte Un Titlu Potrivit Pentru Compunere.
7. Într-un Text De Minimum 70 De Cuvinte, Prezintă Trăsăturile Textului Explicativ Nonliterar Identificate În Textul Dat.
7. Dintre Cele Patru Elemente Universale (foc, Aer, Pământ Și Apă), Une- Le Apar Descrise Şi La Nivelul Imaginarului Artistic. Identifică-le! Le 157