👤

Scrie o scurta compunere care sa aibă urmatoarea incheiere: -Totul sa încheiat cu bine!Desi am avut emotii mari ,am realizat ca in viața totul este important,oricat de neînsemnat ar parea.

Răspuns :

Era iarna! M-am trezit devreme pentru ca mi-am amintit ca astazi trebuia sa merg afara! Am ajuns afara unde am vazut o fata fara un picior! Prima oara mi s-a parut cam prostuta,dar apoi mi-am dat seama. Am intrebat-o daca vrea sa vina la mine pentru a rezolva acea problema deoarece imi era si mila dar si scarba deoarece inca i se vedea sangele. Apoi mi-am schimbat firea. Am luat-o de mana si am dus-o la medic. Acolo doctorul i-a pus un fel de picior sau mai bine spus proteza si se simtea mai bine. Pentru prima oara am vazut-o zambind. Se aproprie Craciunul asa ca am intrebat-o ce vrea de la Mos Craciun iar ea mi-a raspuns cu lacrimi in ochi ca la ea mosul a venit mai repede. Nu am inteles ce voia sa spuna dar tot ea a continuat ca acest picior sau proteza si-o dorea foarte mult si i s-a indeplinit visul. Ea mi-a mai spus sa o ducem la un centru de plasament de unde o va adopta o familie. Chiar asa se intampla si de atunci nu am uitat-o! (Apoi scrii tu incheierea) sper ca te-am ajutat