Răspuns :
Prima mea jucărie a fost un ursuleț de pluș.
El mi-a fost oferit de părinții mei chiar de ziua mea , cadou pe care l-am îndrăgit foarte mult.
Avea blana albastra că safirul , in loc de ochi avea doi nasturi mari negrii iar costumul lui era negru .
Isi încălzea gatul de ursuleț cu un papion roșu ca taciunile de ianuarie.
El era sprijinul meu în orice situație emoțională .Când nu aveam cu cine să mă joc ,el se juca cu mine ,iar când eram singur mereu stătea cu mine.Il luam oriunde după mine.
Acel ursuleț mi-a făcut copilăria fericita ,iar acum i l-am făcut cadou mai departe frățiorului meu.
El mi-a fost oferit de părinții mei chiar de ziua mea , cadou pe care l-am îndrăgit foarte mult.
Avea blana albastra că safirul , in loc de ochi avea doi nasturi mari negrii iar costumul lui era negru .
Isi încălzea gatul de ursuleț cu un papion roșu ca taciunile de ianuarie.
El era sprijinul meu în orice situație emoțională .Când nu aveam cu cine să mă joc ,el se juca cu mine ,iar când eram singur mereu stătea cu mine.Il luam oriunde după mine.
Acel ursuleț mi-a făcut copilăria fericita ,iar acum i l-am făcut cadou mai departe frățiorului meu.
Jucaria mea preferata a fost o masinuta daruita de un unchi de al meu .
A fost cea mai frumoasa si pretita jucarie de a mea vreodata.
Era albastra si verde mai avea si niste dungi galbene.
Avea doua perechi de roti in fata si in spate.
Nu era o masinuta oarecare era decapotabila.Pentru mine era ceva nemaipomenit ceva super.
Inauntru in masinuta se putea vede volanul micut si foarte rotund ,avea pedale,scaune tot ce era intr-o masina normala.
De multe ori am primit jucari dar niciodata nu am uitato.
A fost si va fii jucaria mea preferata!!!!
Sper ca te-am ajutat!!!
A fost cea mai frumoasa si pretita jucarie de a mea vreodata.
Era albastra si verde mai avea si niste dungi galbene.
Avea doua perechi de roti in fata si in spate.
Nu era o masinuta oarecare era decapotabila.Pentru mine era ceva nemaipomenit ceva super.
Inauntru in masinuta se putea vede volanul micut si foarte rotund ,avea pedale,scaune tot ce era intr-o masina normala.
De multe ori am primit jucari dar niciodata nu am uitato.
A fost si va fii jucaria mea preferata!!!!
Sper ca te-am ajutat!!!