RO Study
👤
Jorik01
Jorik01
20-01-2015
Biologie
a fost răspuns
Insemnatatea carbonului 4 aspecte?
Răspuns :
Costweet
Costweet
20-01-2015
carbonul este un nemetal are ca numar atomic 6,greutatea atomica este de 12,01115,se gaseste in grade variabile de puritate in carbuni aa si se gaseste cel mai des sub foarma de carbonat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Partile Din Enuntul: Ana Maria Este O Fetita Educata Care Se Comporta Cuvincios Cu Fratii Mai Mici,dar Si Prietenii Ei De Joaca(va Roooooooooooooooo
Determinați Mulțimea Divizorilor Întregi Ai Lui - 16. Calculați Suma Lor.
Formulează Câte Un Enunț Pentru A Adresa Unchiului Henry O Rugăminte, Mătușii Em O Întrebare Și Lui Toto O Constatare. Folosește Semnele De Punctuație Potrivit
Care Este Animalul Cu 16 Picioare Si 3 Ochi
Buna Ziua , Cine Ma Poate Ajuta Cu Exercitiile 1 Si 8 ? Va Rog Insistent , Rezolvare Completa Si Desenele Aferente . Multumesc Anticipat !
Vara Asta, Eu Și Părinții Mei , Ne-am Propus Să Plecăm Într-o Drumeție În Afara Orașului. Tata A Venit Cu Ideea Să Mergem Să Campăm La Munte, Dar Mama A Optat P
Scrieți O Compunere Despre Anotimpul Preferat,6-10 Rânduri,în Care Sa Folosiți :toate Verbele Auxiliare ,verbul Copulativ A Fi La Doua Moduri Diferite,verbul A
Daca Cinci Pătrimi Din Banii Lui Ovidiu Reprezintă 100 De Lei, Ce Rest Va Primi El Daca Cheltuiește Patru Cincimi Din Suma Pe Care O Deține??
Este Posibila Coexistenta Culturala A Civilizatiilor? Explicati
Cum Se Scrie Corect In Silabe Exista