RO Study
👤
ZOZO150
ZOZO150
04-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 1
Dau coroana!
Răspuns :
Ionelacalarasu2
Ionelacalarasu2
04-03-2018
Loredana
Ioana a scris că 5 se cuprinde în 42 doar de 7 ori dar se cuprinde de 8 ori.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Sa-mi Spune-ti Despre Lectia La Fizica: Interactiunea Corpurilor!ajutati-ma Va Rogg!
Prezinta , Intr-o Compunere De 10-15 Randuri , O Experienta Personala In Care Lenea A Fost Cauza Insuccesuluipe Plan Scolar .. Am Nevoie De Ajutor , Va Roog ! N
Cum Pot Invata Mai Usor Timpurile. vreau Si Eu O Schema Bine Explicata Si Usor De Inteles
Daca A,b,c Apartin Numerelor Si A + C = 252,iar B=4,aflati Produsul P=(2009 La Puterea A)totul La Puterea B X 2009 X (2009 La Puterea B)totul la Puterea C. Hel
Mandarinul Este: Un Fruct, Un Arbor Fructifer, O Limbă Sau Un Grup Etnic? Sau Toate Variantele Sunt Exacte?
Profesorul De Gimnastica Face Inventarul Corzilor,panglicilor Si Mingilor Pe Care Le Are In Dotare Scoala.Stiind Ca 114 Nu Sunt Panglici,121 Nu Sunt Corzi,iar 8
Analizati Substantivele Din Text; Gerul Vine De La Munte La Fereastra Se Opreste Si Privind La Focul Vesel Caren Sobe Straluceste El Depune Flori De Iarna Pe Cr
Buna Seara Ma Puteti Ajuta Cu Un Ex La Matematica? Suna Cam Asa!Aratati Ca Punctul De Intersectie Al Diagonalelor Si Mijloacele Bazelor Unui Trapez Sunt Colinea
Daca X Mai Mic Decat Y Sunt Numere Prime si y-x=11,atunci suma X+y???
SUMA A TREI NUMERE ESTE 740.DACA DIN FIECARE SE SCADE ACELAS NUMAR SE OBTINE RESPECTIV NUMERELE 115,120 SI 124.