RO Study
👤
Ioa035
Ioa035
04-03-2018
Limba română
a fost răspuns
Cum se scrie: bolnav sau bonlav?
Răspuns :
Denisa1418
Denisa1418
04-03-2018
se scrie corect bolnav
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Înseamnă Cuvântul "blid?,, Contextul Este Acesta: "Si-a Intins Mâna În Blid,,.Dau Coroana Și Mă Abonez!!!Va Rog Frumos Repedeeee!!!
Fie Am Paralela Prin A La Latura [BC] A Triunghiului ABC Și I Centrul Cercului Înscris În Triunghiul ABC. Aflați M(BIC), Știind Ca M(MAB) =100 Și M(ACB) =70Va R
Se Evapora 31 G De Apa Dintr-o Solutie De C=14,5% ,ce Contine 58 G De Sare.Care Este Concentratia Soluției Finale?
Am Nevoie De Ajutor!! Daca S-ar Putea Sa Faceti Cu Explicatii
Explicati Expresiile: 1) Era Grabita Peste Poate2)ca Sa-nsele Vremea 3)lantul Dulce-al Casniciei 4)casnicie Trainica
La O Cofetarie S-au Folosit In Prima Zi 16 Pachete Cu Zahar, Iar In A Soua Zi 24 De Pachete De Acelasi Fel. Alfa Cat Zahar Continea Fiecare Pachet, Stiind Ca In
22. Aflaţi Diferența Vectorilor:a) (5; -6) Şi (3; -8); B) (1; 4) Și (1; 3);c) (-3; 2) Și (2; -1);d) (-7; 4) Și (-2; – 3); E) (1; 5) Și (2; 7).
Fie ABC Un Triunghi Si D Apartine Lui BC,D Diferit De C. Aratati Ca Aria Lui ADB/aria Lui ADC=DB/DC
Realizeaza Un Poster Publicitar În Care Sa Integrezi Unul Sau Mai Multe Elemente Miraculoase Din Basme.Ai În Vedere Urmatoarele: Obiectul Sau Produsul Prezentat
Alcătuiește Enunturi Cu Urmatoarele Substantive Colective:clasă,echipă,cireada,stol,banc.