RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-03-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog mult dau coroana urgent!!!
Răspuns :
DyaLavy
DyaLavy
03-03-2018
sper ca te am ajutat!
Answer Link
NatasaN
NatasaN
03-03-2018
distanta de la virf la baza
egala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Acest Dialog Transformat În Vorbire Indirecta, Urgent!! Dau Coroana!!Bună Calea, Drumețule!Bună Să-ţi Fie Inima, Cum Ți-i Căutătura, Zisefiul Craiu
Ma Puteti Ajuta Va Rog La Subiectul 1
Tatăl Și Fiul Au Împreună 30 De Ani. La Nașterea Fiului, Tatăl Avea 24 De Ani.1a) Câți Ani Are Fiul?Vreau Un Răspuns Corect, Și Să Transformați Întrebarea A) Î
Va Rog Repede Dau Coroana
16. Completați Spațiile Punctate:a) 18,5 M2 = ... Mm2 = ... Dam2 = ... Km²;b) 29000000 Mm? = ... M2 = ... Km2 = ... Ha,c) 19 Km2 = ... M² = ... Cm2 = ... Mm²;d)
Completează Problemele, Apoi Rezolvă-le.Tata A Lăsat Afară Peste Noapte Mai Multe Sticle Cu Apă, Lar Apa A.............El A Adus In Casă 6 Sticle Din Care Ghea
Redactati Un Text De 10-15 Randuri In Care Sa Prezinti Morala Minunii Savarsite De Iisus In Capernum
În Anul MCDLXXXVII, Portughezul Bartolomeo Diaz A Descoperit Capul Sudic Al Africii.Cum Se Scrie Acest Număr Cu Cifre Arabe?Încercuieşte Litera Corespunzătoare
Cum Se Numește Numărul Care Arată În Câte Părți A Fost Împărțit Întregul
Analizati Adjectivele : Celui Mai Bun Prieten I-am Dat O Carte Foarte Interesantă. Colega Ei Era Mai Putin Atentă La Matematica. Florile Copacului Inflorit Erau