👤
a fost răspuns

Alcatuieste un text creativ folosind inceptul si sfarstiul de mai jos:

Inceput: Este o zi frumoasa de sfarsit de iarna. Printre norii pufosi, se zaresc razele timide si caldute ale soarelui. Sub un pom, Bobiță...

Sfarsit: ... asa am invatat cu totii ca prietenia este o comoara neprețuită

Răspuns :

Este o zi frumoasa de sfarsit de iarna.Printre norii pufosi se zaresc razele timide si caldute ale soarelui .Sub un pom,Bobita citea o carte.. O fata vine la el si ii spune:Buna.. tu esti Bobita?                                                                          El raspunde:da..ne cunoastem?                                                                             Ea:Da..eu sunt fosta ta prietena ...Maria...Ma mai cunosti?                                        El:A..Maria..Ce mai faci?                                                                                  Ea:Am terminat cursurile de dans......Si am venit in Romania.                               El:Bine..eu plec...                                                                                                     Ea: de ce?                                                                             el:Pa....                                                                                                              Fata se suparase pe el.Trecura multe zile....Baiatul nu mai avea cu cine sa stea..Toti prietenii lui nu il mai bagau in seama pentru ca el era nesuferit....El ramansese singur,asa ca o cauta pe fata acea..Fata refuza sa vorbeasca cu el...Asa am invatat toti ca prietenia este o comoara nepretuita