Răspuns :
M-am dus sa joc fotbal și m-am lovit la picior.A venit salvarea și m-a luat.M-am trezit la spital și am mers sa joc iar fotbal.Am dat 2 goluri și am câștigat UCL!
Eu si Marius am mers pe un teren de fotbal ca sa vedem care este mai bun dintre noi doi. Marius a venit cu ideea ca sa jucam doar in doi. Pe cand jucam au mai venit si alti băieți; cu toții fiind in numar de 6. Ne-am împărțit în două echipe 3 vs 3. Marius era in echipa adversă. Am jucat circa 40 de minute iar scorul era egal adica 2-2. Am tras la sorț si ne-am hotarat sa batem penalty (lovituri de departajare). Am batut fiecare cate o dată si scorul era 3-3. Eu m-am inteles cu echipa mea sa raman eu in poartă si ceilalti au batut celalte 2 penalty-uri. Marius era fata in fata cu mine. El a încercat să suteze la colțul scurt iar eu am aparat situl lui Marius. Echipa mea a devenit câștigătoare iar în drum spre casă Marius mi-a povestit că atunci când a executat ultimul penalty ca s-a accidentat putin la picior. Am ajuns la o intersecție cand ne-am despărțit ne-am salutat am dat mana unul cu celalat si fiecare a mers la casa lui spunandu-i sa aiba grija de el.