RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-03-2018
Biologie
a fost răspuns
Reproducerea oamenilor.Cum Are loc ?
Răspuns :
MMx3
MMx3
03-03-2018
Reproducerea are loc prin unirea ovulului cu spermatozoidul(gametiilor) la nivelul trompelor uterine proces numit fecundatie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Că Fragmentul Extras din Creația Lui Dimitrie Anghel Aparține Unei Opere Literare. În
Vă Rog Ajutați Un Coronița
Vă Rog, Am Nevoie De Ajutor La Exercițiile Trei , Patru , Cinci , Șapte!
La Ce Număr M-am Gândit,daca Am Scăzut 10 Din El,rezultatul L-am Înmulțit Cu 3 Si Am Obținut 30? Scrie Rezolvarea Printr-o Singura Expresie. Va Rog,dau CoRoAnĂ?
Un Copil Are 100 De Borcanaşe De Sticlă Goale, Aşezate În Linie Şi Numerotate, În Ordine, Cu Etichete De La 1 La 100. El Pune Câte O Linguriţă De Cerneală Roşie
Singur Pe Lume Capitolul 12 Pe Scurt Povestite Ca Nu Stiu Cum Sa Povestesc La Acest Capitol:)
ΔABC, M(A)=90°,AB/AC=3/4,BC015 Cm . Perimetrul ΔABC ESTE...........
Aflati X Si Y(numere Naturale) Daca 2xy+x+y=4.
Formulează Câte Un Enunţ În Care Să Precizezi Următoarele Aspecte Din Textul citat: – Durata Fluxului Și A Refluxului – Poziţia Soarelui Și A Lunii Atunci Când
Un Țăran Vinde Mere Cu 5 Lei Kilogramul Si Pere Cu 6 Lei Kilogramul,iar Valoarea Totală A Fructelor Este 1600 Lei.Luni A Reușit Să Vândă 20% Din Mere Si 25% Din