RO Study
👤
Cameliu
Cameliu
03-03-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutor.. mulțumesc anticipat
Răspuns :
Anetud
Anetud
03-03-2018
a+b=280
a:3=b:4 a=3b/4
inlocuim necunoscutele:
3b/4+b=280 / dam numitor comun pe 4
3b+4b=1120
7b=1120
b=160
a+160=280
a=280-160
a=120
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. A) Eseu De Cinci Minte. Descrie, Timp De Cinci Minute, Animalul Preferat. b) Realizează Un Dialog Între Tine Și Acest Animal, În Care Să Utilizezi Propoziți
Rezumatul Cărții.Titlul:Un Singur Cer Deasupra Lor Autor:Ruxandra CesereanuMinim 5 Pagini.Cartea Are 236 De Pagini.Vă Mulțumesc
Scrie Adjectivul În Fața Substantivului: Grâne Aurii Elev Silitor ¿₁ , Stropi Argintii Livadă Tăcută
3. Pe Baza Textului De Mai Jos, Oferă Două Exemple De Acţiuni Permise Copiilor De Dreptul La Liberă Exprimare Și Două Acțiuni Interzise Copiilor In Exprimarea
Cu Ce Carte Atu Asocia Cartea Dincolo De Nisipuri ? VA ROG E Urgent
Analizeaza Verbul Din Propozitiile De Mai Jos: a) Ajungand Pe Partie, Ne-am Apucat De Schiat. B) Pierzand Cheile, Ana A Asteptat Sosirea Parintilor Ei. C) Batan
Buna Am Nev De Aceasta Problema Va Rog Frumos Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie (dacă Chiar Nu Puteți E Ok Și Aici Doar Sa Îmi Ziceți Ce Înseamnă * Dacă E Ne
1069. În Mediu Puternic Acid, Ionul Rezultat Din Metilamina Se Va Deplasa În Curent Electric continuu Către: A. Anod B. Catod C. Nu Se Deplasează D. Nu Se Poate
ALEGETI UNA DINTRE CELE 2 MELODII SI ARGUMENTATI ALEGEREA FACUTA:1.VIVICA GENAUX ,,SON QUAL NAVE”;2.BRUNO DE SA ,,SON QUAL NAVE”; VA ROG MULT DE TOT E URGENT PE
Cum Se Află Diagonala Unui Romb Dacă Avem O Latură De 4 Cm?