RO Study
👤
Francy10
Francy10
03-03-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog frumos
Răspuns :
Dorinvieru
Dorinvieru
03-03-2018
Ai rezolvarea in imagine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere. Am Nevoie Urgenta De Aceasta Compunere Pt Ca Nu Mia Incheiat Inca Situatia. Va Rog Frumos Ajutati Un Copilas Nacajit Cu Media Neincheiata. Deci, Tit
Buna Va Rog Repede Este Urgent!!!!!!!!!!!! 1)cel Mai Mare Numar De Forma 67xyz9 Cu Bara Deasupra Format Cu Cifre Distincte Este
Am O Intrebare, Propozitia ''Ma Gandesc Care Este Pedeapsa Lui'' Este Corecta Ca Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Introdusa Prin Pronumele Relativ Ca
Am Un Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata Si Mi Se Da Sa Aflu Aria...volumul...o Muchie Sau Orice Altceva Din Piramida Din Care Provine. Cum Pot Afla...va
B LA 13*B *B LA 21*B LA 20=
Alcatuieste O Lista Cu Obiectele Pe Care Le-ai Colecta,ca Sa-ti Aduci Aminte De Mare
Cum Se Scria Cand Aveam De Exemplu:fie Numerele 3,6,8 Invers Proportionale Cu A B Si C?
Găsiți Substantive Potrivite Care Sa Determine Următoarele Cuvinte Compuse Si Alcatuiti Cu Ele Propozitii: binevoitor , Propriu-zis , Nou-nascut , Bine-venit.
Pretul Unui Abonament Telefonic Este De 25 Lei. Aflati Pretul Abonamentului Dupa O Ieftinire Cu 4%
Vreau Si Eu O Compunere Despre Vara In Care Sa Apara Substantive In Toate Cazurile Multumesc