RO Study
👤
Vasiimigdonia30
Vasiimigdonia30
03-03-2018
Limba română
a fost răspuns
De facut o sctisoare
Răspuns :
Icahotea
Icahotea
03-03-2018
Draga prieten: 3-03-2018
Bucuresti
Sper ca te simti bine in aceasta vacanta de iarna cu familia ta.
Eu astazi am mers sa ma dau cu sania la munte, cat de mult as vrea sa vi si tu cu mine la sanie nam distra foarte mult.
Cu drag:(numele tau)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutorrr ..?.?.....??!
Dă Exemple De Surse Sonore Naturale Și Surse Artificiale. Compară Zgomotul Produs La Mișcarea Aripilor Rândunelelor Cu Sunetele Emise De Bondar, Albină Și Ţânţa
Va Rog Repede Va Dau 30 De Puncte!!!!!!Fie Numerele:7 Supra 1718 Supra 244 Supra 1516 Supra 2a) Alegeti Fractiile Ireductibiileb)Simplificati Fractia Reductibil
Alcătuiți Un Mini Text În Engleză De Vreo Patru Propoziții În Care Să Spuneți De Ce Vă Place Scoala.
Ajutați-mă!=dau Coroană!!!!Trebuie Rezumatul A Textului ,,Balaurul Cu Douăsprezece Capete” De Alexandru Bardieru
În Propozițiile De Mai Jos Plasează În Spațiile Libere Ortogramele La L-a Mea Mi-a Sora - - - - - A Amintit De Ora Plecării. Mihai - - - - - - Speriat Pe Nicola
Determinati In Limitele Căror Latitudini Geografice Este Situat Podisul Braziliei.
De La Substantive La Adjective!blândeţea →mândriaîndrăzneala →vredniciaomeniafuria
Din Festa De Cuvinte, Alege Pe Cel Care Se Potriveste Och Must Bine Cu Definitu Ditamat Po1 Animal Care Are Coloana Vertebrala2 Oryane Folosite De Pest In Respu
Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz