RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-03-2018
Matematică
a fost răspuns
dau coroana ajutatiiima
Răspuns :
Maya03maya05
Maya03maya05
02-03-2018
368480 , 678400 , 15430 , 85710 , 790
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aria Unui Dreptunghi Este Egala Cu 48 Cm². Stiind Ca Lungimea Dreptunghiului Este Cu 2 Cm Mai Mare Latimea Sa. Calculati Perimetrul Dreptunghiului.
Un Parc In Forma De Triunghi Este Imprejmuit Cu Un Gard De 90m Lungime.Pe Latura De La Intrare In Parc (AB)se Afla O Poarta Ce Ocupa 2m Din Lungimea Laturii.Afl
Alcatuiti O Compunere Cu Titlul In Padure,in Care Sa Folositi Urmatoarele Verbe:au Inverzit, Alearga, Zumzaie, Susura, Adie, Am Vazut, Vom Reveni.
Suma A Trei Numere Este 90. Al Doilea Este Cu 20 Mai Mic Decat Al Treilea,iar Primul Reprezinta Jumatate Din Suma Celor 2! Care Sunt Numerele?
Exercitiul 4 /... Cei Care Va Pricepeti.. Imaginea Mai Jos
Redacteaza Un Text Care Ar Avea: tema-prietenia ideea-prietenul La Nevoie Se Cunoaste mesajul-indiferent De Situatie Prietenul Adevarat Te Sustine, Te Ajuta.
Cumparand Lozuri Din Plic,valentin Constata Ca A Cheltuit 1/10 Mai Mult Decat Jumatatea Sumei Pe Care O Avea.sa Se Afle Cati Lei A Avut,stiind Ca Ia-u Mai Ramas
Din Ce Se Confectioneaza Ambalajele
Buna! Am Si Eu Un Exercitiu : Fie Multimea A={x Aparține Mulțimii Nr Naturale Cu Proprietatea Ca 2 Mai Mic Sau Egal Decât X Care Este La Randul Lui Mai Mic Sau
Scrie Doua Expresii Care Sa Conțină Subst Față