RO Study
👤
Gratiancozma
Gratiancozma
02-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Mă ajută cineva la ex 3? Mulțumesc!
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
02-03-2018
pe 16 il putem scrie ca 4^2
4^x+1=4^2=> x+1=2=> x=2-1=> x=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Ruga Sa Îmi Răspunde Va Rog Frumo Am Nevoie Mâine O Descriere Scurta Despre Mănăstire Sfanta Ana
Maria Dorește Să Participe La O Întâlnire A Reprezentanților Unor Organizației De Tineret Din Europa De Est Care Se Organizează La Budapesta Ia Trebuie Să Achit
Nu Inteleg! Va Rog Sa Il Rezolvati Si Sa Traduceti! Dau Coroana
6. In Trapezul ABCD, AB || CD, Linia Mijlocie MN Intersecteaza Diagonalele AC Și BD In Punctele P, Respectiv QFigura 17). Dacă AB = 10 Cm Si DC = 4 Cm, Determin
Conjugati Verbele To Came La Perfectul Simplu Write La Perfectul Simplu Compus
Ordonați Crescător Modulele Următoarelor Forțe: F, = 20 N; F, = 0,4 KN.F = 0,3 DaN; F = 4 000 MN; F = 0,007 MN.
În Figura Alăturată, Punctele A,a Alăturată, Punctele A, B Si C Apartin Cercului Cu Centrul În 0, Iar BC Este Diametru. Se Cunosc AB = 10 Cm Si AC = 24 Cm. Câț
3. Adevărat Sau Fals?a) Molidul Formează Flori, Fruct Si Seminte.b) Fructele Bradului Poartă Numele De Conuri.c) Semințele Mărului Conțin Embrionul Din Care Se
Dau Coroana , Va Rog
Va Rog Ma Puteți Ajuta? Dau Coroana. Am Nevoie Cât Mai Repede. Ps:am Încercat, Dar Nu Am Reușit. De Asta Se Vad Acele Linii De Creion. Dar Am Șters Apoi...