RO Study
👤
Visari
Visari
01-03-2018
Limba română
a fost răspuns
cati frati a avut Mihai Eminescu?
Răspuns :
Bdenis2004
Bdenis2004
01-03-2018
6 frati si 4 surori.sper ca te.am ajutat
Answer Link
Bibi011111
Bibi011111
01-03-2018
Mihai Eminescu este al șaptelea născut al căminului Eminovici,deci a avut 10 frați,cu tot cu surori.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
0 Find The Incorrect Sentencesa Oh, No! It Rains Again!b Where Do You Live?c Are You Speaking Much English?d He Doesn't Usually Listen To Me.e Rm Not Wanting To
Indică Gradul De Comparatie Al Adverbelor Din Propozitiile Date. a. Dan Aleargă Mai Rapid Ca Ana B. Ina Cântă Cel Mai Frumos. C. Dan Scrie Foarte Bine. URGENT
Alcătuiește Un Text Cu Titlul Ghiocelul În Care Să Folosești Cât Mai Multe Adjective
Rezolvând Exercițiul De Sub Imaginea Cărții Vei Afla Câte Persoane Au Uitat Să Returneze Cărțile Împrumutate Luna Trecută. 89-16 X 4 + 7. 64 + 9 X 3 - 12. 1
Vreau Si Niste Explicatii Va RogEu Cred Ca E 140°
Un Gospodar Trebuie Sa Umple 200 Sticle Cu Suc De Visine. El Dispane De Sticle Cu Capacitatea De 0,7 Litri Si 1,5 Litri. Cate Sticle De Fiecare Fel Va Umple Gos
Rezolvati-mi Si Mie Asta Va Rog Dau Coroana Follow Inima Si 5 Stele
B) Completati Cu Valori PotriviteO Bancnotă De... Lei Poate Fi Schimbată Cu 20 De Monede A Câte.... Bani.DAU COROANA
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB CD AD = 6 Cm, BCD = 120grade Și DC = BC . Punctul E Reprezintă Proiecția Punctului D Pe
Suma A Două Numere Este Egală 50. Ştiind Că Primul Număr Estede 4 Ori Mai Mic Decât Al Doilea, Află Numerele. Segmemte