RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-02-2018
Limba română
a fost răspuns
atitudine omului fata de apa si importanta ei
Răspuns :
Biancabejinari45
Biancabejinari45
28-02-2018
atitudinea omului fata de apa este una pozitiova findca apa ne hidrateaza corpul si noi fara apa nu am putea trai nici macar o zi findca corpului ii trebuie cat mai multa apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rogg Urgentttt Primesc Notaaaa Va Dau Coroanaaa
Ce Inseamna Coeficient Dominant
Dau Coroana! Si 50 Puncte!
Se Dă Textul: "Ah! Iată Primăvara Cu Sânu-i De Verdeață! În Lume-i Veselie, Amar, Sperare, Viață, Și Cerul Și Pământul Pre
Va Rog Ajutatima Nu Imi Place Romana Si Am Nevoie De Acest Ex. Pt. Tema( Dau Coroana + Folow) Este De La Lectura Fetita Care La Luat Pe NU In Brate
Scrie Si Pronunta Adjectivele Opuse Ca Sens. cs- Extins≠? , Exprimat≠? , Explicat≠? gz- Examinat≠? , Exersat≠? , Executat≠? , Exemplificat≠?
Scrie O Compunere De 15-20 Randuri ,in Legătura Cu Posibilitatea Ca O Prietenie Sa Supraviețuiască Timpului.Integreaza,in Compunerea Ta,o Circusmtantiala Conce
Sa Se Rezolve Inecuațiile:a) |x^2-4x| Mai Mic Sau Egal 3xb)| 3x^2+ 5x – 2| Mai Mic Sau Egal 2C) |x^2-3x+2| Mai Mare Sau Egal |x-1|-4
Transforma Substantivele In Verbe Si Alcatuieste Enunturi In Care Acestea Sa Fie Predicate;vis,boboc,incercare,petrecere,poveste,învățătura,concurs.scriele Cu L
Vă Rog Ajutați-mă! Este Urgent! Rezolvarea Acestui Exercițiu O Vreau Poză Nu Scris, Cu Tot Cu Sublinierea Predicatelor, Felul Propoziției Și Împărțirea În Prop