RO Study
👤
RusuBianca11
RusuBianca11
28-02-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutatima la 3 va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-03-2018
a),\.\,\.\,\.\;\.
b).\,\,\;\.\.\!\.\,\,\,\,\,\\;\,\;\;\.\;\:\.
c)-\,\?\,\.\,\;\.\"\\!\.\"\;\.
1 text-naratiune
2 text-descriere
3 text-dialog
(coroana?)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginativa Utilizari Surprinzatoare Ale Unui Computer.Realizati Un Desen.Gasiti Un Titlu Potrivit.Scrieti Ce Actiuni Poate Face Computerul Imaginat De Voi.
3;4si 5daca Se Poate Va Rog E Urgent
În Poiană Sunt Arici Și Iepuri, În Total 29. Câți Arici Sunt , Dacă Numărul Iepurilor Este Un Număr Cu 2 Mai Mic Decât 15?
Numarul 1 : 10 Lanturi Muntoase Din ROMANIA Numarul 2 : 4 Campii Din ROMANIA Numarul 3 : 20 De Orase Din ROMANIA Numarul 4 : Toate Judetele Din Romania Nu Sun
Buna,am Nevoie De Ajutor.Miine La O Serbare Am Rolul "Zina Toamna" Si Am Mare Nevoie De O Prezentare Doar Ca In Limba Franceza. Va Rog Frumos Sa Ma Ajuta-ti...
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Trei Imagini Dinamice Din Textul ,,In Padurea Petrisorului" De Mihail Saldoveanu?
Dau COROANA Un Camion Sau Încărcat 15 Lăzi Cântăresc 7,25 Kg Fiecare ,13 Saci De 14,5 Kg Fiecare Și 20 De Cutii Cântărind 3,5 Kg Fiecare Cît Cîntărește Întreag
Transcrieti Textul Si Subliniati Subiectele Si Predicatele Si Analizați-le.(nu Neaparat Sa Le Analizați):) Vrăjitorul Dormea Dus.Însă,din Spatele Perdelelor Vap
Iti Dau COROANAA!! Precizeaza Functiile Sintactice Ale Adverbelor/locutiunilor Din Enunturile Date: a) Su Acum Primeste Vesti De La Voi. b) De Cand S-a Mutat ,
Deseneaza Un Segment De Dreapta Cu Lungimea: 2 Cm 4 Cm 7 Cm