RO Study
👤
Capsunica35
Capsunica35
28-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati subiectul I!
Răspuns :
ElliePaxton
ElliePaxton
28-02-2018
Sper să înțelegi ce am scris.
Answer Link
Andreikzro
Andreikzro
28-02-2018
Abia acum am vazut ca vrei doar subiectul 1. Eu il faceam pe tot! M-am oprit.Pun ce am facut deja.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Folosirea Virgulelor Din Enuntul :Cam Tarziu V-ati Gandit,suratelor,ca Uite Maine E Pastele
Sinonime Lecsicale Ale Urmatoarelor Adjective:de Treaba,fara Inima, Batator La Ochi,fara Obraz,cat Unghea,fel De Fel, Cu Dare De Mana
Intr-o Clasa cu 28 De Elevi,un Sfert Stiu Sa Joace Sah.Din Acestia,trei Septimi Sunt Fete. Cate Fete Stiu Sa Joace Sah??
Pentru Un Circuit Se Cunosc R=1ohm R2=4ohm R3 =1ohm R4=5ohm I1=2A,Pentru Un circuit se Cunosc R=1ohm R2=4ohm R3 =1ohm R4=5ohm I1=2A, I3=1,5 A Rezistenta R2 Este
O Cantitate De Cereale Poate Fi Transportata Cu Camioane De 7 Tone,6 Tone Si 9 Tone.Aflati Aceasta Cantitate ,stiind Ca Este Cuprinsa Intre 2200 Tone Si 2300 To
Numiti Un Eveniment De Rasunet National , Din Istoria Altui Popor Care Sa Fi Generat O Creatie Cu Acelasi Efect Ca Poezia Desteapta-te Romane.....Repede
Se Stie Inaltimea Trapezului Isoscel De 8 Cm Si Aria De 2 Dm Cubi Care Este Lungimea Linii Mijlocii
Analizati Pronumele Si Adj Pronominal Demonstrativ Ex: Acestea,cestalaltii...Acesta Este Un Prieten.Acordarea De Premii Acestora Se Face Azi.O Mierla,aceasta,ca
Ma Ajutati Va Rog?De Ce Este Importata Zapezii Pentru Pamant Si Plante Viata Plantelor Si A Animalelor.Si Sa Mai Compun Un Text Cu Informatiile Acestea.
In Patrat Diagonalele Sunt Perpendiculare?